Настаняване | Созополис | Луксозни имоти за продажба,Созопол, България

Slider

Настаняване

Апартамент с една спалня

Квадратура: ~80 м2

Комплекс „Sozopolis“ предлага настаняване в стилно обзаведени апартаменти, които се състоят от просторна дневна с кухненска част, спалня, баня с душ кабина и веранда или тераса. В дневната стая е разположен разтегателен диван, на който може да се настани трети гост или до две деца до 12г.

Апартаментите са оборудвани с пералня, керамични котлони, фурна, хладилник, кафе машина с капсули и климатици в двете стаи. Всеки апартамент разполага с телевизия и Wi-Fi / LAN интернет с индивидуален рутер.

Към всеки апартамент принадлежи 1 собствено паркомясто.

Апартамент с две спални

Квадратура: ~105 м2

Комплекс „Sozopolis“ предлага настаняване в стилно обзаведени апартаменти, на 2-ри етаж, които се състоят от просторна дневна с кухненска част, две спални, едната от които с две единични легла, баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна и балкон. В дневната стая е разположен разтегателен диван, на който може да се настани пети гост или до две деца до 12г.

Апартаментите са оборудвани с пералня, керамични котлони, фурна, хладилник, кафе машина с капсули и климатици в трите стаи. Всеки апартамент разполага с телевизия и Wi-Fi / LAN интернет с индивидуален рутер.

Към всеки апартамент принадлежи 1 собствено паркомясто.

Вила с две спални

Квадратура: ~150 м2

Комплекс Sozopolis предлага настаняване в стилно обзаведени еднофамилни вили с изглед към градината. Вилите представляват двуетажни къщи-близнаци, тип редови къщи, всяка от които с отделна веранда и озеленени открити площи (без собствен двор).

На първия етаж е разположена просторна дневна с трапезария и кухненска част, баня със санитарен възел, веранда пред входа, тераса и килер.

На втория етаж се помещават две спални, баня със санитарен възел и тераса.

Пети гост или до две деца до 12г. могат да се настанят на разтегателен диван в дневната стая. При допълнителна заявка може да се предостави допълнително разтегателно легло и детско креватче.

Всяка вила е оборудвана с пералня, керамични котлони, фурна, хладилник, кафе машина с капсули и климатици във всяка стая. Вилите разполагат с телевизия и Wi-Fi / LAN интернет с индивидуален рутер.

Към всяка вила принадлежи 1 собствено паркомясто.