COVID-19 | Созополис | Луксозни имоти за продажба,Созопол, България

Slider

COVID-19

Бъдете здрави в Комплекс Созополис

Животът продължава!

Ние всички трябва да намерим начин да се върнем към нещата, които обичаме въпреки пандемията, защото не можем без радостните мигове с най-близките си хора.

 

Скъпи гости,

За нас Вашето здраве и благополучие са от първостепенно значение.

Наша отговорност е да съдействаме за ограничаване разпространението на COVID-19 като подкрепим напълно социалното дистанциране. Ръководството на "Созополис"  разработи и въведе много допълнителни стандарти за хигиенизиране и дезинфекциране на комплекса, съобразени с препоръките на МТ и здравните организации. На персонала е проведено обучение  за стриктно спазване на протоколите,  с цел  хигиената в комплекса да е на най- високо ниво, а гостите ни да се чувстват сигурни.

 

Екипът на комплекс Созополис въведе следните допълнителни мерки:

  • Всеки, включително гостите и членовете на екипа, има достъп до дезинфекционни разтвори за ръце /разположени в общите части на комплекса/
  • Всички членове на екипа използват маски в закрити пространства и ръкавици, когато е необходимо и препоръчително. Всекидневно се измерва температурата им, с цел осигуряване на здравословна работна среда.
  • Всички общи площи, офиси и хотелски помещения се почистват през редовни интервали от 1 час, според най-високите стандарти със сертифицирани препарати. Специално внимание се отделя на зони с високи нива на допир, като дръжки на врати, копчета на асансьори и др. Водят се записи на всяко приложено действие.
  • След освобождаване на стаята тя се проветрява и дезинфекцира.
  • Шезлонги на басейна са пренаредени, за да позволят по- голямо социално дистанциране и през редовни интервали се дезинфекцират.  
  • Целият персонал ще бъде регулярно инструктиран за работата си в отделните звена, в това число относно често дезинфекциране и миене на ръцете, избягване на близък физически контакт и поддържане на социално разстояние от гостите и други членове от екипа.

Дезинфекция:  Редовна дезинфекция на всички повърхности, най - малко веднъж на всеки час и проветряване на всички общи части.  Използват се сертифицирани препарати с удължено действие.

Опазването на здравето на всеки от нас е споделена отговорност. Затова още веднъж подчертаваме колко е важно да спазвате инструкциите, които получавате от нашия персонал преди и по време на престоя Ви. В името на общата безопасност се обръщаме към всички вас със следните главни препоръки:

  • Спазвайте правилата за лична дезинфекция!
  • Поддържайте дистанция!
  • Запознайте се с Правилата за безопасност при COVID-19 на нашия уебсайт и следвайте указателните табели на територията на комплекса!
  • След като използвате еднократни опаковки и материали / консумативи, изхвърляйте ги на местата за отпадъци, веднага след ползването им!

 

Ние изградихме нашите Правила и процедури за безопасност и превенция на COVID-19 , на базата на добрите практики в световни вериги и специалисти в бранша.

Всички ние, помислихме за всеки детайл от Вашата почивка, така че да елиминираме рисковете от зараза и осигурим пълноценен отдих в едно от най-полезните за здравето кътчета в България - Созопол!

 

Вашето здраве е наш приоритет!

Молим и Вие да съблюдавате всички предпазни мерки

на територията на комплекс Созополис и за нередности да сигнализирате ръководството!

С пожелания за безопасна и пълноценна почивка!