Slider

За комплекса

Изградихме Созополис като реплика на стария град Созопол с неговата уникалната архитектура и стил, с характерните калдъръмени улички, червени стрехи и двукатни еркерни къщи.
Архитектурният екип получи награда за работата си по проекта – признание от Съюза на Архитектите в България за високия професионализъм, което се присъжда веднъж на 20 години.

Всички къщи в Созополис са изградени за поколения напред от най-висококачествени материали и предлагат комфорт, щедро пространство и панорамни гледки към морето.
Можете да избирате между 56 двуетажни двуфамилни къщи и между 21 еднофамилни къщи със собствена градина. За удобството на всички собственици се грижи професионален екип по поддръжка.

На Ваше разположение е Средиземноморски гурме ресторант, в който храната е неповторимо удоволствие, а гледките завладяват съзнанието. За пълноценна почивка на Вас и семейството Ви са изградени два външни басейна, спа център, фитнес център, зона за масажи и център за красота. За децата е изграден детски басейн с пързалка, има открит и закрит детски кът с множество катерушки. За удобството на собствениците е изграден и супермаркет.

В Созополис ще имате лукса да сте близо до морето, но далеч от глъчката на курорта. Яхтеното пристанище е на 2 км от Созополис и предлага 200 места за лодки и яхти.