За комплекса | Созополис | Луксозни имоти за продажба,Созопол, България

Slider

За комплекса

Изградихме Созополис като реплика на стария град Созопол с неговата уникалната архитектура и стил, с характерните калдъръмени улички, червени стрехи и двукатни еркерни къщи.
Архитектурният екип получи награда за работата си по проекта – признание от Съюза на Архитектите в България за високия професионализъм, което се присъжда веднъж на 20 години. 

В Созополис ще имате лукса да сте близо до морето, но далеч от глъчката на курорта. Яхтеното пристанище е на 2 км от Созополис и предлага 200 места за лодки и яхти. Централната част на града и градският плаж " Харманите " са разположени на 1.8 км. Комплексът е разположен на върха на скалите на нос Колокита и не разполага с достъп до плаж. Най-близкият плаж е " Bamboo beach ", намиращ се на 1.2 км. 

Всички къщи в Созополис са изградени за поколения напред от най-висококачествени материали и предлагат комфорт, щедро пространство и отлични условия за спокоен отдих. За удобството на всички гости и собственици на имоти се грижи професионален екип по поддръжка. 

Ваканционен комплекс Созополис отдава апартаменти и вили под наем за самостоятелно ползване. Не предлага хотелски тип настаняване с включено изхранване. 

Отдаваните под наем имоти са оборудвани с всичко необходимо за продължителни престои. 

За пълноценна почивка на Вас и семейството Ви са изградени: външен басейн с бар, фитнес център, открит кът с детски катерушки и два ресторанта. 

- Неповторимият ресторант на шеф Васил Кацаров - " Sea Side ", в който ще се почувствате специални и неповторимо обгрижени с новата концепция на принципа на  " privet chef " (Ресторантът ще е на разположение само за 1 вечерна резервация, с предварителна резервация ). Менютата ще са няколко степенни, дегустационни и ще се приготвя прясна и вкусна храна пред клиентите, според предпочитанията и изискванията на самите тях. Изключително подходящо за рождени дни, частни събирания, момински партита и друг тип организирани мероприятия. 

- Ресторант " Далян Созополис " - Разположен на скалите с панорамни гледки към морето, ресторантът предлага българска и средиземноморска кухня. Подходящ е за индивидуални посещения и организирани мероприятия. Разполага със собствен паркинг за совите клиенти.