Slider

Созополис | Луксозни имоти за продажба
Созополис | Луксозни имоти за продажба
Созополис | Луксозни имоти за продажба
Созополис | Луксозни имоти за продажба
Созополис | Луксозни имоти за продажба
Созополис | Луксозни имоти за продажба
Созополис | Луксозни имоти за продажба
Созополис | Луксозни имоти за продажба
предишна паузапусни следваща

Новини

Кой казва, че в Созопол няма италиански ресторант?

Има, и то какъв! В комплекс „Созополис” вече можете да се насладите на автентична италианска кухня. Новооткритият ресторант - тратория „Фиго” е новото бижу в комплекса, съчетаващо кулинарни изкушения с подбрана селекция от вина. Кратко и стегнато, специално изготвеното меню гарантира високото качество на всички вложени продукти.

Наред с традиционните италиански ястия и прясна паста, сред специалитетите ще откриете разкошен гъши дроб с прошуто, тигрови скариди с ананас, и миди Сен Жак по специална рецепта, подчертаващи лекия френски акцент в рецептите на майстор-готвач Юлиян Харалампиев. Помислили сме и за най-малките ни гости – очакват ги вкусни пици и спагети, огромни бургери с пържени картофки, любимият на всички ни италиански сладолед Джелато и много други вкусотии.

Каним всеки, който желае, да опита истинския италиански ресторант в Созопол. Небрежната атмосфера и персоналното отношение ще ви накарат да се почувствате у дома си, а менюто ще задоволи и най-големите ценители на кулинарията. Заповядайте!

За резервации: +359 889 721 471

комплекс „Созополис”

ул. Виа Понтика 109, Созопол

Публикувано на: 
петък, 22 June, 2018

32-ри Фестивал на изкуствата "Аполония" – Созопол 2016

През 1984 г. в град Созопол се провеждат първите празници на изкуствата „Аполония“. Целта на това уникално явление в съвременната ни култура е да покаже постиженията на българските творци - автори и изпълнители, да съхрани традицията и подкрепи както новите идеи, така и експерименталните и нестандартни решения в областта на всички изкуства. За десет дни, на фестивалните сцени се представят над 70 културни събития, в които участват стотици изпълнители. Много от изпълняваните произведения са световни и национални премиери, а всяка вечер залите са препълнени.

Тази година празниците на изкуствата се състояха за 32-ри пореден път, в периода между 1-ви и 10-ти септември. В рамките на фестивалната програма се представиха някои от най-големите артисти на българската и международната сцени и техните най-актуални творби, постановки, спектакли, пърформанси и изпълнения.

Фестивалът е носител на престижни награди, грамоти и отличия. Избран е за „Фестивал на годината 2007“, носител е на Националната награда „Хр. Г. Данов“ и е отличен с Почетен знак „Златен век“ на Министерството на културата.

По-подробна информация за събитието и неговите организатори ще откриете на www.apollonia.bg.

Публикувано на: 
вторник, 20 September, 2016

Созополис отпразнува своя трети Рожден Ден

На 4 юли с много морско настроение, музика и танци, Созополис отпразнува своя 3-ти рожден ден.  Празникът бе отбелязан със специалното участие на Васил Найденов и ексклузивната колекция часовници на Ulysse Nardin.

Публикувано на: 
неделя, 5 July, 2015